Eric Wubs

Analist

Nadat ik HBO Bedrijfskunde afgerond had was ik nog niet klaar met studeren. Ik wilde graag meer kennis opdoen en mij verder specialiseren in de financiële kant van organisaties. Daarom ben ik toen gestart met een prémaster en master Financial Management aan de Vrije Universiteit.

Tijdens de master maakte ik kennis met het vakgebied Corporate Finance en was mijn interesse gewekt. De combinatie van complexe uitdagende vraagstukken gecombineerd met het strategisch en toekomstgericht denken voor ondernemingen spreekt mij aan. Tijdens de master heb ik stage gelopen bij CROP corporate finance. Hier kon ik werken aan waarderingsvraagstukken, financieringsvraagstukken en was ik betrokken bij overname processen. Tijdens mijn stageperiode bij CROP wist ik zeker dat ik in corporate finance wilde starten.

Mijn voorkeur was om te starten in een klein team waar ik direct onderdeel van het team zou zijn. Bij Catalyst Advisors kreeg ik direct een goed gevoel. De medewerkers stralen enthousiasme voor hun vak uit en werken aan toonaangevende opdrachten. Ik ben blij met de kans die mij bij Catalyst Advisors geboden wordt en hoop hier veel ervaring op te doen en mijn bijdrage te leveren aan de verschillende projecten.