Hans Lycklama

Partner

Na mijn studiejaren aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam, gecombineerd met een carrière als internationaal roeier -5 wereldkampioenschappen, waarvan 4 succesvol afgerond met een medaille-, startte mijn loopbaan bij ABN Bank. Acht jaar later was de tijd rijp voor verandering en heb ik in 1987 de overstap gemaakt naar Kempen & Co, waar ik aan de basis heb gestaan van hun Corporate Finance activiteiten. Het was een fantastische tijd en wij hebben een unieke positie op de Nederlandse small en midcap markt opgebouwd. Acht enerverende jaren bij NIBC later heb ik positief geantwoord op het aanbod van Joop Krant om als Partner toe te treden tot Catalyst Advisors. De hernieuwde samenwerking met nog 3 oud-collega’s en de uitdaging onafhankelijk corporate finance advies te verlenen in een meer ‘ondernemende’ omgeving, gaven de doorslag.

Het Catalyst team is een succesvolle combinatie van zeer ervaren financiële experts en corporate finance adviseurs (tezamen hebben de Partners meer dan 100 jaar ervaring), met diepgaande kennis en een uitgebreid netwerk.

De sleutel van ons professionele succes is ons vermogen om uitstekende vertrouwensrelaties op te bouwen met onze cliënten:
Catalyst Advisors: Trusted Advisors