Joop Krant

Associate Partner

Mijn carrière begon meer dan 30 jaar geleden bij Pierson Heldring & Pierson, gevolgd door een overstap naar Slater Walker Europe in 1972, dat in 1973 door Kempen & Co werd overgenomen.
28 jaar later, na een zeer succesvolle periode gekenmerkt door sterke groei en een hoog winstniveau, met als sluitstuk de overname door Dexia in 2001, heb ik eind 2002 besloten de deur achter mij dicht te trekken.

Toch altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen besloot ik samen met Herman van Everdingen (voormalig collega en partner bij Kempen/Dexia) Catalyst Advisors op te richten. Duidelijk was de grote behoefte aan een onafhankelijke adviseur, die over grote dealervaring beschikt en vertrouwd is met het proces van fusies en overnames. 12,5 jaar heb ik met veel plezier Catalyst Advisors geleid en mooie transacties bewerkstelligd. Inmiddels is het tijd om een stapje terug te doen en te genieten van alle goede dingen van het leven. Echter ik ben altijd bereikbaar voor mijn collega’s en relaties om daar waar gewenst advies te verlenen, te zoeken naar creatieve oplossingen en mijn expertise over te brengen op de jongere generatie bij Catalyst Advisors.