Nanda van Eck

Manager

Tijdens mijn Bachelor Economie en Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam kwam ik er al snel achter dat mijn interesse ligt op het gebied van Corporate Finance. Ik werd aangetrokken door de vaak complexe strategische vraagstukken waarin het financieel analytische aspect sterk naar voren komt, in de context van een financiƫle wereld die altijd in beweging is. Om die reden koos ik ervoor mijn studie af te sluiten met een master Finance. Mijn stage bij Rabobank International, op de afdeling M&A Food & Agri, was mijn eerste kennismaking met de wereld van investment banking. Dit was voor mij de bevestiging dat dit de richting was waarin ik verder wilde.

Door mijn positieve ervaring met het werken in kleinere teams, wist ik dat ik bij een M&A boutique terecht wilde komen. Tijdens mijn sollicitatiegesprekken bij Catalyst Advisors werd ik gegrepen door het enthousiasme en de passie van alle partners en medewerkers voor het bedrijf en het vak dat zij uitoefenen. In combinatie met de grote ervarenheid en kennis van het team wist ik meteen dat dit de partij was waar ik me bij wilde aansluiten.

Catalyst Advisors is in mijn ogen een unieke partij in het Nederlandse landschap van fusies, overnames, financieringsvraagstukken en kapitaalmarkttransacties. Catalyst Advisors biedt mij alle mogelijkheden om te groeien en ervaring op te doen in mijn vakgebied, waarbij ik samen kan werken in dit mooie team van professionals.