Oscar van der Laan

Associate

Gedurende mijn Bachelor in International Business in Groningen heb ik mijn passie voor Finance ontdekt terwijl ik in het Investment team van de studievereniging zat.
We legden geld in een gezamenlijke pool om te investeren in de aandelenmarkten en bezochten daarnaast veel bedrijven in M&A, asset management en private equity. Nadat ik mijn Bachelor afgerond had, begon ik aan een M&A stage bij een Big 4 en vervolgens een corporate debt stage bij een Nederlandse bank. Deze ervaringen hebben geleid tot de keuze voor een Master Finance aan de Universiteit van Amsterdam.
Dankzij mijn laatste stage bij een Nederlands midmarket private equityfonds startte ik mijn carriere bij ABN AMRO.
Mijn interesse in high-growth technologiebedrijven leidde tot een stint bij een technology scale-up waarna ik terugkeerde in M&A in 2019.
Catalyst Advisors is voor mij het juiste team gebleken door hun hechte band, diverse transactie ervaringen en de kans om veel te leren van zeer ervaren professionals.
Gecombineerd met een pragmatische insteek en een sterk netwerk maakt dat Catalyst een aantrekkelijk bedrijf is om te werken.